Om mig

Hormonterapeut
Yoga- og meditationslærer

Jeg er dybt passioneret omkring sundhed, velvære og balance på alle planer – både mentalt, fysisk og psykisk.

Jeg har altid søgt efter svar og sammenhænge. Min naturlige nysgerrighed efter at forstå hvordan vi som mennesker hænger sammen, har givet mig en viden om mennesker, sundhed og symptomer, som jeg brænder for at dele ud af.

Min historie

Jeg har på egen krop og sjæl mærket konsekvenserne af at leve et liv med for høj fart og for høje ambitioner.

Da jeg var 28 år kunne min krop ikke mere. Jeg endte totalt udbrændt hjemme på stuegulvet og orkede ikke ret meget andet end at kigge ud i luften.

En karriere i reklamebranchen, mange års hård træning og løb, for lidt søvn og for dårlig ernæring satte pludselig en stopper for mig, og jeg endte i en dyb depression med angst for næsten alt i livet.

Jeg havnede hos en læge og en psykiater, og de mente begge at jeg skulle være på antidepressiv medicin resten af mit liv.

Vendepunktet

De lød enormt overbevisende, da de fortalte mig, at min hjerne ikke længere kunne producere serotonin (én af menneskets vigtigste neurotransmittere) – og jeg troede derfor på dem, og var på medicin i næsten et år.

Derefter tog jeg sagen i egen hånd. Jeg rejste til Indien for at finde en anden forklaring og nye muligheder. Jeg levede i en Ashram sammen med dygtige og erfarne yogier, ayurvediske læger og munke i måneder og uddannede mig samtidig til yoga- og meditationslærer.

Da jeg kom hjem var jeg både medicin- og symptomfri. Jeg havde tabt de 10 kilo, som jeg havde taget på af den antidepressive medicin, min hud strålede, og jeg var fuld af vitalitet og mod på livet.

Denne kæmpe transformation lærte mig hvor stor vores selvhelbredende kraft er, hvis vi giver kroppen de rette forudsætninger og næringsstoffer og ikke blot symptombehandler kroppens signaler med medicin.

Kroppen er fantastisk og fuld af visdom. Den taler til os hele tiden, og opgaven er at lære at lytte til det, den fortæller – og give den de rette betingelser, så den kan opretholde optimal sundhed og livskraft.

Denne måde at anskue kroppen og dens signaler på, er, sammen med mine personlige erfaringer, blevet min livsvej. Jeg brænder inderligt for at støtte og inspirere andre mennesker til at tage ansvar for deres liv og deres sundhed – samt ikke mindst, at lære dem at tolke og navigere efter den visdom, som ligger skjult bag ethvert symptom.

Uddannelser:

Efter min tur til Indien uddannede jeg mig videre til Master of Yoga i Canada og idag har jeg den højeste internationale certificering indenfor yoga og meditation E-RYT 500.

Jeg er grundlægger og indehaver af Kula Yoga Studio i Værløse, og jeg har undervist flere tusinde yogaklasser både privat, på workshops, i kommuner, i virksomheder og på retreats.

Udover min uddannelse i klassisk hatha yoga og meditation er jeg også uddannet Yin Yoga lærer, Restorativ Yoga lærer og NLP Master/Coach.

I 2019 færdiggjorde jeg min uddannelse som Lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut på Institut for Komplementær Hormonterapi v/Caroline Fibæk, Naturopath IBM & Stine Fürst, Speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Uddannelsen forløb over to år og har på alle måder forbundet min faglige viden og erfaringer i et fantastisk krydsfelt mellem konventionel medicin og holistisk tankegang.

Uddannelsen har  givet mig en høj faglig forståelse og indsigt i hvordan kroppens systemer hænger sammen, og hvordan symptomer og sygdomme kan behandles ved hjælp af ernæring, kosttilskud, urter og livsstilsændringer.

Udover ovenstående har jeg desuden mere end 400 timers uddannelse i fysiologi, anatomi og sygdomslære.

Jeg glæder mig til at møde dig!

© Copyright – Vicky Olivia | Cookie & Privatlivspolitik