Laboratorietest

Vær opmærksom på, at nedenstående priser er priser direkte fra Nordic Labs og evt. prisændringer kan forekomme. Oveni nedenstående priser lægges konsultation til tolkning af resultat og udarbejdelse af individuelt sundhedsprogram.

DNA Health, Diet and Sport (DNA Test)

 Denne test måler genvariationer forbundet med metaboliske og biologiske processer, gener der påvirker stofskifte, diæt og træning samt genetiske markører for atletisk fitness, præstation, restitution og bindevævsskade.

DKK: 2.995,00

DUTCH Complete (Hormon Test)

DUTCH tilbyder den mest omfattende profil af kønshormoner og binyrehormoner og deres metabolitter. Derudover måles det daglige mønster af frit kortisol og melatonin. Denne unikke kombination af klinisk information er ikke tilgængelig gennem nogen anden test.

Kvinder: Millioner af kvinder lider af hormonel ubalance. At identificere den grundlæggende årsag til kroniske sundhedsmæssige problemer kan helt sikkert korrigeres, men kun hvis det identificeres korrekt. Den tørrede urinopsamlingsproces er fantastisk til baseline-målinger for kvinder med hormonel ubalance og til overvågning af hormonerstatningsterapi (HRT).

Mænd: Med tiden oplever mænd et gradvist tab af deres kønhormoner og binyrer hormoner. Testosteron- og DHEA-niveauer falder, og østrogenniveauerne har en tendens til at stige. Mange mænd føler, at dette er en naturlig del af det at blive ældre og tror ikke, at der er behandling for det. DUTCH-testen er udviklet netop for at give indsigt og for at kunne oprette evt. ubalancer – også i det mandlige hormonsystem.

DKK: 2.395,00

Organix Comprehensive (Ernæringstest/Metaboliske Processor)

Organix er en ernæringstest, der giver indsigt i organiske syrer og kroppens cellulære metaboliske processer. Derudover kan den bruges til at give et mere nøjagtigt pediatrisk ernæringsvurdering hos børn. Ved at identificere de metaboliske blokeringer, som kan behandles ernæringsmæssigt bliver det muligt at udarbejde individuelle sundhedsprogrammer, som optimerer patientens respons og resultat.

Organiske syrer er metaboliske mellemprodukter, der produceres i forbindelserne mellem den centrale energiproduktion, afgiftning, neurotransmitter nedbrydning eller tarmmikrobiel aktivitet. Markeret ophobning af specifikke organiske syrer påvist i urinen signaliserer ofte en metabolisk defekt eller blokering. Dette kan skyldes en næringsmangel, et arveligt enzymunderskud, toksisk opbygning eller medikamenteffekt. Flere af biomarkørerne er markører for tarmbakterie- eller gærvækst.

DKK: 2.995,00

CSAP x 2 (Tarm/afførings analyse)

Denne omfattende afførings-analyse med parasitologi er en uvurderlig ikke-invasiv diagnostisk vurdering, som gør det muligt objektivt at evaluere gavnlige og ubalancerede kommensale bakterier, patogene bakterier, gær/svamp og parasitter. En nøjagtig identifikation af tarmen og dens følsomhed gør det meget enkelt at vælge den mest passende farmaceutiske eller naturlige behandlingsform.

Man kan indhente meget vigtig information via effektiviteten af ​​fordøjelsen og absorptionsevnen ved at måle niveauer af elastase, fedt, muskel- og vegetabilske fibre og kulhydrater i afføringen.

Betændelse i tarmen øger tarmpermeabiliteten markant og gør det svært at optage næringsstoffer. Omfanget af inflammation, hvad enten det er forårsaget af patogener eller inflammatorisk tarmsygdom (IBD), kan vurderes og overvåges ved at undersøge niveauerne af biomarkører såsom lysozym, lactoferrin, hvide blodlegemer og slim.

Disse markører kan bruges til at skelne mellem betændelse forbundet med potentielt livstruende inflammatorisk tarmsygdom (IBD), som kræver livslang behandling, og mindre alvorlig betændelse, der kan være forbundet med irritabelt tarmsyndrom (IBS).

Opsamles over 2 dage.

DKK: 2.995,00

Complete Thyroid with elements (Stofskifte Test)

Skjoldbruskkirtels sundhed kan undermineres af ernæringsmæssige mangler, især af jod og selen eller overeksponering for brom, arsen, selen, cadmium og kviksølv. Disse elementer findes rundt omkring os: I den mad, vi spiser, i vandet vi drikker, i materialer, vi berører, i luften, vi indånder. Denne test tager højde for disse eksponeringer ved vurdering af skjoldbruskkirtelfunktion og måler samtidig det daglige kortisol niveau og DHEA.

DKK: 2.750,00

Nordic Food Panel 184 Iga (Fødevare Intolerance Test)

Fødevareallergi og fødevarefølsomhed er unormale reaktioner på en fødevarekomponent, som udløses af immunsystemet i form af immunoglobuliner (IgE, IgG, IgA, IgM), der repræsenterer enten en øjeblikkelig eller forsinket immunrespons. Forhøjede IgA-antistoffer mod specifikke fødevareproteiner antages at være en følsomhedsrelateret tilstand.

IgA-antistoffer er ligesom IgG-antistoffer en del af kroppens immunsystem. De findes for det meste i kropslige sekretioner såsom spyt og slimhinde (sekretorisk IgA), men udskilles også i blodet. Selvom årsagen til forhøjede IgA niveauer mod forskellige fødevareantigener er ukendt, menes høje serumniveauer af IgA niveauer mod specifikke fødevareproteiner at være en mulig indikator for antigeneksponering og slimhindeskade.

På den måde kan forhøjet serum-IgA mod specifikke fødevareproteiner antyde et tab af oral tolerance over for de analyserede fødevarer.

DKK: 2.495,00

© Copyright – Vicky Olivia | Cookie & Privatlivspolitik